Automobielbedrijf CITO BV
 

Jaguar News

 • 20-12-2021
  Prettige kerstdagen en een voorspoedig 2021!

  Directie en medewerkers van Automobielbedrijf Cito wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig 2021!

  Lees meer
 • 11-10-2021
  Wintercheck

  Of het nu regent, stormt of sneeuwt, met onze uitgebreide service en omvangrijke accessoires- en bandenprogramma houdt u uw Jaguar altijd in optimale conditie.

  Lees meer
 • 2-9-2021
  In detail: de nieuwe Jaguar C-Type Continuation

  Jaguar Classic presenteert de Jaguar C-Type Continuation, die in zeer gelimiteerde aantallen met de hand wordt gebouwd. De auto verschijnt ter ere van de eerste overwinning van de oorspronkelijke Jaguar C-type in de 24-uursrace van Le Mans van 1951, dus 70 jaar geleden.

  Lees meer
 • 25-8-2021
  Upgrade voor Jaguar XE en XF: verbeterde connectiviteit, XE ook als R-Dynamic Black

  Jaguar verhoogt de aantrekkingskracht van de Jaguar XE, XF sedan en XF Sportbrake dankzij diverse upgrades. Zo is onder meer de connectiviteit naar een hoger plan getild dankzij draadloze Apple CarPlay® en Wireless Android Auto™, binnenkort beschikbaar via Software-Over-The-Air-updates (SOTA).

  Lees meer
 • 11-8-2021
  Verbeterde technologie voor Jaguar F-PACE

  De Jaguar F-PACE is nu begeerlijker dan ooit dankzij meer comfort, connectivity en assistentietechnologie. Nieuwe, slimme functies verbeteren de luchtkwaliteit in het interieur, terwijl innovatieve assistentiesystemen de bestuurder meer ondersteuning bieden.

  Lees meer
 • 3-5-2021
  JAGUAR APPROVED, JONG GEBRUIKTE JAGUARS MET DE ZEKERHEID VAN NIEUW

  Met de keuze voor een gebruikte Jaguar uit het Approved-programma kiest u voor rijden met ongekende zekerheden. Zo biedt elke Approved Jaguar 2 jaar garantie en 2 jaar Jaguar Assistance pechhulp.

  Lees meer
 • 18-3-2021
  Voorjaarscheck Jaguar

  Het leven is onvoorspelbaar. Mogelijk verkeert u in een situatie waarbij uw Jaguar, die normaal gesproken heel wat woon-werkkilometers maakt, nu veel meer thuis voor de deur staat. En veel stilstaan is niet goed voor een auto.

  Lees meer
 • 1-3-2021
  Topprestaties van Jaguar Racing tijdens ABB FIA Formula E World Championship in Diriyah Saudi-Arabië

  Jaguar Racing kan terugkijken op een enerverend en succesvol raceweekend in Diriyah, Saudi-Arabië. Tijdens de eerste ronde van het ABB FIA Formula E World Championship in Diriyah pakte Nieuw-Zeelander Mitch Evans het brons na een spannende nachtrace. Jaguar-coureur Sam Bird kwam tijdens die tweede race als eerste over de finishstreep.

  Lees meer
 • 24-2-2021
  Jaguar Racing klaar voor zevende seizoen Formula E

  Het Britse raceteam Jaguar Racing richt zich nadrukkelijk op het ABB FIA Formula E World Championship, dat nu voor het eerst de status van wereldkampioenschap heeft. Het zevende seizoen van het elektrische kampioenschap straatracen begint met twee nachtraces in Diriyah, Saudi Arabië.

  Lees meer
 • 15-2-2021
  Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomststrategie 'Reimagine' aan: de toekomst van modern luxury

  Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomstplannen aan waarmee het autoconcern invulling geeft aan de toekomst van modern luxury door design. Dankzij de strategie ‘Reimagine’ krijgen de merken Jaguar en Land Rover een geheel eigen invulling.

  Lees meer
 • 9-2-2021
  Blacklane investeert in Havn, de 100% elektrische chauffeursdienst die alleen in Jaguar I-PACE rijdt

  De wereldwijd actieve chauffeursdienst Blacklane heeft een meederheidsbelang genomen in Havn, de 100% elektrische premium chauffeursdienst in Londen. Havn rijdt uitsluitend met Jaguar I-PACE. Met de investering in Havn versnelt Blacklane de elektrificatie van zijn wereldwijde taxivloot.

  Lees meer
 • 29-1-2021
  Jaguar ondersteunt creatieve sector met campagne voor nieuwe F-PACE

  Jaguar is in de campagne voor de nieuwe F-PACE een samenwerking gestart met artiesten en bekendheden. De autoproducent wil hiermee de creatieve sector ondersteunen. Er is een serie video’s gemaakt met diverse Jaguar ‘Creators’ uit de wereld van muziek, entertainment, fotografie en mode.

  Lees meer