Automobielbedrijf CITO BV
 

Jaguar News

 • 7-4-2023

  Wij wensen iedereen alvast hele fijne paasdagen!

  Op maandag 10 april (tweede paasdag) zijn wij gesloten. Op dinsdag 11 april staat het team van Automobielbedrijf Cito weer voor u klaar.

  Lees meer
 • 23-3-2023

  Voorjaarscheck Jaguar

  Het leven is onvoorspelbaar. Mogelijk verkeert u in een situatie waarbij uw Jaguar, die normaal gesproken heel wat woon-werkkilometers maakt, nu veel meer thuis voor de deur staat. En veel stilstaan is niet goed voor een auto.

  Lees meer
 • 6-3-2023

  De nieuwe Jaguar F-TYPE. De laatste F-Type met verbrandingsmotor.

  De nieuwe Jaguar F-TYPE. De laatste F-Type met verbrandingsmotor. Configureer uw Jaguar F-Type of neem voor meer informatie contact met ons op via 040-290 11 20.

  Lees meer
 • 1-2-2023

  vacature alert!

  WIL JIJ BIJ AUTOMOBIELBEDRIJF CITO KOMEN WERKEN? OP DIT MOMENT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA'S VOOR DIVERSE FUNCTIES!

  Lees meer
 • 25-1-2023

  Jaguar optimaliseert XE en XF

  Met de herintroductie van de R-Dynamic SE heeft Jaguar het programma van de XE en XF verder geoptimaliseerd. Naast de dynamische R-Dynamic-look onderscheiden de R-Dynamic SE & HSE zich door de markante zwarte exterieurelementen van het Black Exterior Pack.

  Lees meer
 • 11-1-2023

  Jaguar I-PACE nu extra onderscheidend en begeerlijk

  Jaguar heeft de I-PACE subtiel verbeterd voor modeljaar 2024. De elektrische performance-SUV van Jaguar is voortaan extra onderscheidend dankzij diverse stijlvolle exterieurupgrades en beschikt over een nog rijkere uitrusting.

  Lees meer
 • 11-10-2022

  Laatste update Jaguar F-TYPE markeert 75 jaar Jaguar sportauto's

  De Jaguar F-TYPE is de ultieme Jaguar sportauto, met een rijke 75-jarige bloedlijn, die enkele van de meest iconische modellen ooit heeft voortgebracht.

  Lees meer
 • 25-7-2022

  Jaguar TCS Racing verhoogt efficiency van Jaguar’s hybrid-modellen

  Precies weten wanneer je gas moet geven tijdens een race of wanneer je energie moet terugwinnen met regeneratief remmen: kennis is essentieel om de beste prestaties uit de Jaguar I-TYPE 5 Formula E-auto te halen. Wie efficiënt rijdt, wint races.

  Lees meer
 • 7-7-2022

  Jaguar introduceert 5 jaar garantie voor alle modellen

  Jaguar biedt voortaan vijf jaar garantie op alle modellen, inclusief de volledig elektrische Jaguar I-PACE, de E-PACE en F-PACE SUV, de XE en XF sedan, de XF Sportbrake en de F-TYPE Coupé en Convertible, ongeacht motor en aandrijving.

  Lees meer
 • 4-7-2022

  Rit met klassieke Jaguars E-type 60 Collection naar Genève

  Een groep exclusieve Jaguars E-type 60 Collection, speciaal vervaardigd ter ere van de introductie van de auto zestig jaar geleden, zijn van Coventry in Engeland naar Genève in Zwitserland gereden.

  Lees meer
 • 4-7-2022

  Podiumplek én twee auto’s in de punten voor Jaguar TCS Racing in Marrakesh

  Mitch Evans heeft zijn vijfde podiumplek van het seizoen binnengesleept in een zeer spectaculaire Marrakesh E-Prix. Met zijn vierde plaats in het klassement blijft de Nieuw-Zeelander zicht houden op het kampioenschap in de ABB FIA Formula E World Championship.

  Lees meer
 • 9-6-2022

  Jaguar en what3words leveren wereldprimeur in navigatiediensten

  Jaguar biedt als ’s werelds eerste autofabrikant uiterst nauwkeurige navigatie – zelfs op de meest afgelegen locaties – door de unieke wereldwijde locatietechnologie van what3words te integreren in zijn auto’s.

  Lees meer